Terug naar resultaten
Bekijk op onze website

Hyundai IONIQ

Hybrid (full options) (Nieuw model)

Prijs
27.950
Vakgarage Van Nieuwenhoven
Terug
Bellen
Mail

Specificaties

Motor en transmissie

Verbruik, prestaties en emissie

Gewicht en laadvermogen

Financieel

Meer tonen
Optiepakketten
Optiepakket:First Edition-pakket
  • Lichtmetalen velgen 17"
  • Parkeersensor voor
Exterieur
Infotainment
Interieur
Veiligheid
Overig
Meer tonen
Extra informatie

De vernieuwde IONIQ Hybrid gebruikt elektrische aandrijving om verder te komen op een liter benzine. Zonder de batterij op te laden of je rijgedrag aan te passen. De IONIQ Hybrid brengt brandstofefficiency van wereldklasse naar een nog hoger niveau dankzij zijn volledig parallelhybride aandrijflijn: een benzinemotor en een elektromotor die door een batterij wordt gevoed. De batterij laadt op tijdens het remmen, zodat jij niet hoeft op te laden. Bij ons geen internet meeneemprijzen als lokkertje maar een zeer scherpe prijs inclusief afleveringskosten. Wij bieden u de auto aan met de bijbehorende service zoals velen al van ons gewend zijn: Afleveringsbeurt, APK for life, Poetsen binnen- en buitenzijde, €. 25,- brandstof & resterende fabrieksgarantie. Voor de exacte kilometerstand kunt u contact opnemen met 0495-631462, met auto wordt nog dagelijks gereden. Nieuwprijs €. 35.000,-

Onze advertenties zijn met grote zorg samengesteld, op eventuele fouten of prijswijzigingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Meer tonen
Zekerheden en garanties

Foto’s

Contact aanbieder

Vakgarant Premium Occasion Garantie

Met de Vakgarant Premium Occasion Garantie kiest u voor zekerheid en zorgeloos rijden. De garantie van Vakgarage biedt u de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie, geen eigen bijdrage. Een Vakgarant Premium Occasion wordt in optimale conditie afgeleverd. Zo is de auto op 120 punten gecontroleerd. Dit geldt ook voor de onderhoudshistorie en de kilometerstand.

Interesse in de Vakgarant Premium Occasion Garantie? Vraag uw Vakgaragist gerust voor meer informatie of klik op het logo voor meer informatie.

Vakgarage Pechhulp & Premium Occasions